Kinderdagopvang

Kinderdagopvang

Eerste vriendjes maken en spelend leren 

Bij Kindcentrum Jij creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Ook voor de allerkleinsten. Onze babyspecialisten zorgen er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt in onze dagopvang. 

Daarnaast hebben we een leuke dreumesgroep. Hier kan je dreumes spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Jouw dreumes heeft veel te zien, doen en ontdekken. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken waar je kind vol fantasie kan spelen. Buiten kunnen de kinderen lekker rennen of samen met vriendjes op 'avontuur' gaan.

Spelen, leren en ontdekken bij de peutergroep 

Spelenderwijs leert je peuter een heleboel. Zo werken we aan de taalontwikkeling van je peuter. Dit doen we door het zingen van liedjes en het benoemen van de dingen die we doen. Voor de woordenschat lezen we elke dag voor. Maar er is ook ruimte voor beginnend rekenen, bijvoorbeeld door elke dag tot 10 te tellen. We benoemen de dagen van de week en leren de begrippen veraf en dichtbij. 

Bij een peutergroep maakt je kind snel vriendjes en vriendinnetjes. Je kind ontwikkelt zich gemakkelijker wanneer hij of zij meerdere dagen in een vast ritme naar de opvang komt. Het biedt rust en stabiliteit. Kinderen worden socialer van de opvang, leren rekening houden met elkaar en hoe ze samenwerken met andere kinderen. Ook de pedagogisch medewerkers leren je kind, de behoeftes en zijn of haar ontwikkeling beter kennen. Hierdoor kunnen ze je kind gemakkelijker begeleiden en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. We hebben een goede samenwerking met school. Er is een vloeiende overgang tussen opvang en onderwijs. Dankzij Peuterstart is de overstap naar de basisschool een stuk minder groot. 

Meer informatie of inschrijven? 

Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Linda van Seters via l.rijnbout@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder. 

Terug

Abtslaan 15

4844 SL Terheijden

076 593 8218

info.kcjij@nullstichtingobo.nl